Makale arşivi

EXECUTIVE SOUS CHEF

19.04.2012 18:21
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef   AST İLİŞKİLERİ: Tüm Mutfak Personeli   VEKÂLET EDEN: Junior Sous Chef   GÖREV TANIMI: Otelde hazırlanmakta olan tüm yiyeceklerin kaynaklarını, hazırlanışını ve sunumunu inceleyerek kontrollü üretimi sağlar.   GÖREV VE...

JUNIOR SOUS CHEF

19.04.2012 18:20
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef, Executive Sous Chef   AST İLİŞKİLERİ: Tüm Mutfak Personeli   GÖREV TANIMI: Otelde hazırlanmakta olan tüm yiyecek kaynaklarını inceleyerek takip altında almaya çalışır.   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda...

PASTANE ŞEFİ

19.04.2012 18:19
ÜST İLİŞKİLERİ: Sous Chef, Executive Chef   AST İLİŞKİLERİ: Tüm Pastane ve Ekmek Çalışanları   GÖREV TANIMI: Her çeşit tatlı ve pastaların, soğuk ve sıcak desertlerin, ekmeklerin, kahvaltının, ekmek çeşitlerinin istenilen lezzette sunulmasını sağlamak   GÖREV VE...

EKMEKÇİ CHEF DE PARTIE

19.04.2012 18:18
ÜST İLİŞKİLERİ: Pastane Şefi   AST İLİŞKİLERİ: Ekmek Çalışanları   GÖREV TANIMI: Pastane Şefi ile birlikte hazırlanan ekmek ürünlerinin istenilen standartlarda olmasını sağlamak.   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve...

CHEF DE PARTIE (SOĞUK, SICAK, ALA CARTE ŞEFİ)

19.04.2012 18:16
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef, Sous Chef     AST İLİŞKİLERİ: Demi Chef, Comi   GÖREV TANIMI: Otelde hazırlanmakta olan tüm yiyecek kaynaklarını inceleyerek takip altına almaya çalışır.   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği...

DEMI CHEF

19.04.2012 18:14
ÜST İLİŞKİLERİ: Chef de Partie (Kısım Şefleri)   AST İLİŞKİLERİ: Comiler   GÖREV TANIMI: Bölümüyle ilgili şeflerinin verdiği işleri en yüksek kalitede yapmak.   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi...

COMI

19.04.2012 18:12
ÜST İLİŞKİLERİ: Chef de Partie (Kısım Şefi), Demi Chef   GÖREV TANIMI: Şeflerinin istekleri doğrultusunda verilen görevleri en iyi hızlı şekilde yapmak.   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi bilmek ve...

STEWARD CHEF

19.04.2012 18:11
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef   AST İLİŞKİLERİ: Tüm steward personeli   GÖREV TANIMI: Tüm mutfakların, set ve set üstü ekipmanların temizlik kontrolünden sorumludur   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini...

STEWARD

19.04.2012 18:02
ÜST İLİŞKİLERİ: Steward Chef   GÖREV TANIMI:  Chef Steward sorumluluğunda verilen görev şekillerini yerine getirmek.   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi bilmek ve kalite ve GGY sistemlerinin...

Ziyaretçi haberleri

19.04.2012 15:58
Ziyaretçilerinizin webstenizdeki yeni haberleriniz ve olaylarınız hakkında mümkün olabildiğince fazla bilgilenmesini sağlayın. Websitenizi güncel tutun ki ziyaretçileriniz sayfanızı düzenli olarak ziyaret etsinler. RSS bildirimleri kullanarak okuyucularınızın doğrudan yeni makaleleri almasını...
Öğeler: 11 - 20 / 21
<< 1 | 2 | 3 >>