Mutfak Personeli Görev Tanımları ve Sorumlulukları

EXECUTIVE CHEF

19.04.2012 18:22
ÜST İLİŞKİLERİ: Genel Müdür   AST İLİŞKİLERİ: Tüm Mutfak ve Steward Personeli   VEKÂLET EDEN: Executive Sous Chef   GÖREV TANIMI: Hotel üst yönetimince onaylanmış mönüler doğrultusunda, misafire sunulacak olan yemek hizmetlerinin uygun olması ve misafir memnuniyetini sağlaması için,...

EXECUTIVE SOUS CHEF

19.04.2012 18:21
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef   AST İLİŞKİLERİ: Tüm Mutfak Personeli   VEKÂLET EDEN: Junior Sous Chef   GÖREV TANIMI: Otelde hazırlanmakta olan tüm yiyeceklerin kaynaklarını, hazırlanışını ve sunumunu inceleyerek kontrollü üretimi sağlar.   GÖREV VE...

JUNIOR SOUS CHEF

19.04.2012 18:20
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef, Executive Sous Chef   AST İLİŞKİLERİ: Tüm Mutfak Personeli   GÖREV TANIMI: Otelde hazırlanmakta olan tüm yiyecek kaynaklarını inceleyerek takip altında almaya çalışır.   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda...

PASTANE ŞEFİ

19.04.2012 18:19
ÜST İLİŞKİLERİ: Sous Chef, Executive Chef   AST İLİŞKİLERİ: Tüm Pastane ve Ekmek Çalışanları   GÖREV TANIMI: Her çeşit tatlı ve pastaların, soğuk ve sıcak desertlerin, ekmeklerin, kahvaltının, ekmek çeşitlerinin istenilen lezzette sunulmasını sağlamak   GÖREV VE...

EKMEKÇİ CHEF DE PARTIE

19.04.2012 18:18
ÜST İLİŞKİLERİ: Pastane Şefi   AST İLİŞKİLERİ: Ekmek Çalışanları   GÖREV TANIMI: Pastane Şefi ile birlikte hazırlanan ekmek ürünlerinin istenilen standartlarda olmasını sağlamak.   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve...

CHEF DE PARTIE (SOĞUK, SICAK, ALA CARTE ŞEFİ)

19.04.2012 18:16
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef, Sous Chef     AST İLİŞKİLERİ: Demi Chef, Comi   GÖREV TANIMI: Otelde hazırlanmakta olan tüm yiyecek kaynaklarını inceleyerek takip altına almaya çalışır.   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği...

DEMI CHEF

19.04.2012 18:14
ÜST İLİŞKİLERİ: Chef de Partie (Kısım Şefleri)   AST İLİŞKİLERİ: Comiler   GÖREV TANIMI: Bölümüyle ilgili şeflerinin verdiği işleri en yüksek kalitede yapmak.   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi...

COMI

19.04.2012 18:12
ÜST İLİŞKİLERİ: Chef de Partie (Kısım Şefi), Demi Chef   GÖREV TANIMI: Şeflerinin istekleri doğrultusunda verilen görevleri en iyi hızlı şekilde yapmak.   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi bilmek ve...

STEWARD CHEF

19.04.2012 18:11
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef   AST İLİŞKİLERİ: Tüm steward personeli   GÖREV TANIMI: Tüm mutfakların, set ve set üstü ekipmanların temizlik kontrolünden sorumludur   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini...

STEWARD

19.04.2012 18:02
ÜST İLİŞKİLERİ: Steward Chef   GÖREV TANIMI:  Chef Steward sorumluluğunda verilen görev şekillerini yerine getirmek.   GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi bilmek ve kalite ve GGY sistemlerinin...